Staty av Buddha.

Att tänka sig frisk

Posted on Posted in Hälsa, Lycka, Personlig utveckling, Personligt

När man själv hittat vägen till lycka och ett tillvägagångssätt att optimera sin hälsa, så önskar man att man kunde visa för alla. Man ser så många som man vet skulle kunna må så mycket bättre om de bara ändrade några få saker i deras liv.

När man själv knäcker koden och förstår att man kan, tillsammans med rätt kost och rörelse, TÄNKA SIG FRISK! Det är då man önskar att alla andra kunde ta del av samma recept.

 När man själv har hittat balansen och lyckan i livet, vill man att alla ska få chansen att känna likadant. Jag har haft perioder av sorg, frustration och vilsenhet i mitt liv, precis som många andra. Jag har mått dåligt och känt hopplöshet. Jag har också lämnat dessa känslor bakom mig, accepterat att det kommer vara ett kapitel i mitt liv, ett kapitel som format mig till den jag är idag.

Jag kan förstå alla människor som på ett eller annat sätt mår dåligt, för jag har själv varit där. Jag kan också, med säkerhet, säga att man kan ta sig ur det för det har jag också gjort.

Det gör så ont och det gör mig också så besviken att så många människor accepterar sin sorg eller sin olycka. Som att det är deras mening med livet och att de är stämplade att för alltid fortsätta vara olyckliga eller sjuka.

Allt börjar inom dig själv.

Tankens kraft är en kraft som är starkare än allt annat. Att bestämma sig, att vägra ge upp och att se framtiden så som du själv vill ha den. Förändringar kommer inte ske så länge man själv accepterar sin negativa situation.

Förändringen kommer först när man tillslut bestämt sig för att ta sig ur sin jobbiga situation, ändra sin dåliga vana eller att göra slut med en energislukande relation. Förändringen kommer först när man bestämt sig för att börja om och äntligen ta steget mot sitt bättre liv.

Det gör både ont och provocerar att människor bara accepterar deras olycka. Receptet finns ju hela tiden inom oss själva. Det är varken konstigt eller svårt, det krävs ingen rikedom eller materiella ting. Alla kan använda sig av det.

Allt börjar inom dig själv, man måste själv bestämma sig för att ta steget till förändring. Att tänka sig frisk och lycklig är fullt möjligt. Man kan inte bli av med en obotlig sjukdom, men man kan bli frisk i sinnet, frisk av acceptans och lycka. Man kan själv välja vad man lägger sin energi och sina tankar på. Man kan själv välja.

Du har förmågan och kraften.

Allt börjar inom dig själv.


All that we are is the result of all that we have thought.

-Buddha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *