Vaccin.

Om tvångsvaccin och att gå sin egen väg

Posted on Posted in Hälsa, Personligt

Jag känner mig själv som en människa med väldigt starka och bestämda åsikter. Jag vet inte hur andra uppfattar mig. Antagligen olika eftersom man beter sig olika beroende på vem man umgås med och i vilket sammanhang.

Jag tycker det är intressant det där med beteenden och personlighet. Jag funderar mer och mer på det ju äldre jag blir.

Jag kan ibland känna mig ganska ensam om mina val och mitt sätt att leva. Som tur är finns ju sociala medier och andra forum där man lätt kan hitta likasinnade – vilket jag också har gjort. Det kan vara så skönt att få prata av sig och dela tankar med någon som är inne på samma spår som än själv ibland. Även om jag aldrig skulle ändra mig bara för ”nån annan tycker si eller så”. Jag är inte rädd för att sticka ut.

Jag la upp ett inlägg på instagram häromdagen där jag skrev att det bästa jag gjort för min son var att gå emot det mesta som BVC rekommenderar. Jag fick ett enormt gensvar på det inlägget! Och det värmer sååå i hjärtat när jag ser att det finns fler! Ni är fler som vågar gå er egna väg och som inte bara följer strömmen utan att ta reda på fakta.

På tal om fakta.

Det är samma sak med andra mediekanaler som tidningar. Det är de själva som bestämmer vad som skrivs och visas! Det handlar om pengar och att sälja!

Imorgon röstas det i riksdagen om Sverige ska införa TVÅNGSVACCIN eller inte!

Alltså ett beslut om allas kroppar ska tas. Om din, om min. Ingen annanstans är det okej att bestämma över en annan människas kropp och göra något mot dennes vilja men nu vill någon politiker ÅTERIGEN (för det har skett förut) besluta om att andra ska få bestämma över din kropp och hälsa!

Och lägligt nog kommer det upp på en kvällstidnings löpsida att ”Mässlingsutbrott på akuten – fler kan ha smittats” osv. Slumpen?? Det tror inte jag!

Fick du däremot läsa om förra gången det var utbrott av mässlingen – att det faktiskt var en som var vaccinerad som spred smittan?! Fick du läsa det? Nej! Det blev en lite sidonotis. Media visar alltså 1.det som säljer. 2.det som skrämmer och 3.det som passar den svenska agendan!

Det här är inget inlägg om vaccinets vara eller icke vara men jag ville visa ett exempel på hur vi matas med information som vi bara sväljer rakt av. Källkritiken är borta för längesen. Vi läser så mycket hela tiden att våra hjärnor inte orkar sålla. Jag tror också det är därför många bara tar allt BVC säger som sanning. Man orkar inte helt enkelt.

***

Men åter till mig och att sticka ut ur mängden.

Jag anser mig som sagt ha starka åsikter men för det kan jag absolut ändra mig – om bara någon kommer med något bättre argument. Jag är inte rädd för en omvärdering.

Det är det som är så fantastiskt med att hela tiden läsa och lära sig mer. Jag lär mig konstant nya saker så självklart ändrar jag mig eftersom jag inte vet eller kan allt. Jag läser, lyssnar och tar reda på fakta – sedan tar jag ett beslut och det gäller allt ifrån kosttillskott till vaccin eller mat.

Jag har vänner som äter helt annorlunda än mig och mår superbra av det – jag tittar bara nyfiket på och ber dem berätta mer. Alla har rätt att göra val som passar deras liv och som de mår bra av.

Jag har egentligen bara en åsikt om det och det är att valet är MEDVETET. Jag önskar att alla visste VARFÖR de gör som de gör.

Var gärna vegan men vet varför du är det och välj alternativ som gör gott för din hälsa – för som jag tidigare sagt så är socker också veganskt.

Välj gärna att vaccinera men läs bipacksedeln och förstå biverkningar och risker med det. Samma sak åt andra hållet – vaccinera inte om det är det som känns rätt men läs på och förstå vad det istället kan innebära.

Ät gärna LCHF men förstå att bacon inte är detsamma som gräsbeteskött.

***

Avslutningsvis.

Eftersom jag tycker alla har rätt att följa sitt hjärta och gå sin egen väg så kan jag inte tycka att tvångsvaccin är rätt överhuvudtaget. Det strider mot rätten över våra egna kroppar och det fria valet.

Om Sverige ska stifta lagar som bestämmer saker som dessa så kommer det bli omöjligt att leva livet man vill och gå sin egen väg.

Bara en fundering om vi hade haft tvångsvaccin i Sverige… Hur många hade lidit av narkolepsi nu?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *