Likasinnade vänner

Posted on Posted in Hälsa, Lycka, Personlig utveckling, Personligt

Det här med att hitta likasinnade i vuxen ålder är kanske inte alltid så lätt.

http://Organicbymommy.se hade den briljanta idén att göra ett ”vänner sökes” inlägg där man kan skapa ”kontaktannonser” för att hitta vänner.

Lite komiskt att jag igår satt och tänkte på just detta, hur svårt det är att hitta likasinnade i vuxen ålder.

Är verkligen supertacksam över att sociala medier finns så lättillgängligt som det gör idag, hur hade jag annars gjort?!

Hela min livsstil grundar sig ju i mitt intresse.

Jag försöker ju leva efter mitt synsätt på så många plan det går.

Jag vill äta hälsosamt, jag vill leva ett så giftfritt liv som möjligt genom att minimera plast och kemikalier i både hem och mat. Tänker på vilka hud- och sminkprodukter jag använder. Städar med så mycket naturligt material jag kan. Jag försöker äta så mycket ekologiskt och kravmärkt jag kan och jag väljer i första hand kläder som är Gotscertifierade om det går.

Ja väljer bort mediciner och hittar alternativa behandlingar om möjligheten finns och ja, jag gör nog det mesta tvärtemot när jag tänker efter haha 🙂

I vuxen ålder får man ju anstränga sig mer för att hitta likasinnade, i skolan blir man serverad på ett annat sätt. Framförallt på gymnasiet, man sätts ihop med 25 till med ungefär samma intresse, även om det kanske inte allltid är det bästa heller. Min åsikt om skolan har jag ju skrivit en hel del om HÄR

Men åter till dagens ämne. Är det bara jag som tycker det är svårt att hitta likasinnade i vuxen ålder?

Känner du som jag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *